Den klassiska Churchillen

Normalt gillar jag ganska milda och inte så komplexa cigarrer, som Por Larranaga och Hoyo de Monterrey, men Romeo & Julieta Churchill är en favorit hos mig sedan länge tillbaks. Det är ju just den här cigarren som Churchill själv hade som favorit och den är döpt efter honom.

Romeo & Julieta Churchill - En stor och god cigarr.

Det jag tycker är vanligt med de flesta Rome & Julieta-cigarrer är att de är ganska komplexa och det stämmer nog med Churchill också. Den har en massa intressanta smaker och dofter; ceder, sommarblom och rostade nötter. Det blir en väldigt komplex rök av alltsammans. I de mindre cigarrerna från Romeo & Julieta (som t ex. Rome No. 2) tycker jag att det blir lite för mycket virrvarr av det hela men i den stora Churchill lyckas det bli en trevlig upplevelse.

Det som alltid är jobbigt då jag tänder upp en Churchill är att jag aldrig vill sluta. Det är en stor cigarr och tar sin tid att komma igenom, men den är alltid så fantastiskt god på slutrakan att jag vill aldrig lägga den ifrån mig. 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: