Att förändras med mognad

Jag köpte en låda med Rome & Julieta Cedros Deluxe för ett antal år sedan och haft den liggandes ett bra tag. Tyvärr försvann det en hel del pinnar ur den i samband med en svensexa för några år sedan, men några stycken har jag kvar ännu. Det här är också en intressant cigarr då det gäller utveckling och mognad med tiden.

Romeo & Julieta Cedros Deluxe
Romeo & Julieta Cedros Deluxe

I somras rökte jag en av dessa cigarrer, som är från 2006. Det jag minns från mina första test då jag köpt lådan, var att cigarren egentligen inte smakade så mycket och att den smaken som fanns var en enda potpurri av allt möjligt.

Nu hade den mer eller mindre börjat visa färg. Den har en intressant pepprighet som jag inte alls märkte under det första året. Dessutom är det som att det finns mer botten i cigarren nu. Väldigt intressant.

Jag har bara tre kvar av den här lådan men klart är att jag måste beställa mer och lägga undan för att följa mognaden. Så här klar skillnad i mognaden har jag inte riktigt upplevt med andra cigarrer.

 

Annonser

En reaktion till “Att förändras med mognad

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: