Känslan av en låda

Jag gillar att köpa cigarrer lådvis. Då har jag två saker man inte får om man köper dem styckevis eller i små paket om 5 eller 3 cigarrer:

  1. Möjligheten att märka cigarrens utveckling över tid. I teorin kan man detta med ett 5-pack men det är bra mycket enklare med en låda på 25 eller mer.
  2. Det finns en sk. ”boxkod” tryckt på lådan som säger när cigarren är gjord och i vilken fabrik. Detta gör att du vet ännu bättre vad det är du röker.

Jag fick just tag i en ny låda av mina vardagsfavoriter, Por Larranaga Petit Corona. Det handlar om ett sk. ”kabinett” på 50 cigarrer.

Por Larranaga Kabinett om 50 cigarrer

Just Por Larranaga är ett trevligt märke enligt in smak. Cigarrerna är milda men innehåller ändå mycket av de smaker som annars bara lovordas i starkare märken, som Montecristo eller Bolivar.

Just Petit Corona är också en av mina favoritstorlekar då jag har kortare tid på mig eller inte vill ta mig an en större pjäs. Annars är ju de lite längre cigarrerna trevligare.

På tal om cigarrernas längd… Det skulle ju vara mycket lättare att puffa på i 2 timmar om jag hade ett varmt och trevligt cigarrum att göra detta i. Då kunde jag till och med ta med mig datorn och lite jobb på samma gång.. Eller betala räkningar. Tänk vad kul just det arbetet skulle kunna vara. 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: