Hittade en intressant bok.

Det har skrivits en del om och runt cigarrer genom tiderna. Jag har själv ett antal böcker och samlingen ökar hela tiden. Häromdagen hittade jag en väldigt gammal bok, från 1870, om handhavandet runt cigarrer. Google har digitaliserat den, men för att få den mer portabel (och inte behöva sitta fast i att Google har rätten till sina digitaliseringar) har jag skrivit om boken helt och hållet och skapat om bilderna i den i vektor-format.

Golden Rules for Cigar-Smokers

Boken är bra mycket mer avståndstagande till de cigarrökare som inte följer författarens synsätt på vett och etikett än vad som brukar stå i böcker och tidningar idag. Kul att blicka in mer än hundra år bakåt i tiden. Golden Rules for Smokers

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: