Fick tag i ett par gamla cigarrer

Då jag tittade runt i en av Stockholms cigarrbutiker hittade jag en påbörjad låda Romeo & Julieta Prince of Wales från 1997. Det här är en cigarr som inte tillverkas längre. Den är lika stor som Churchill, men påstås smaka lite annorlunda. Jag var tvungen att ta med mig några stycken hem. Sitter och doftar på en nu…

Romeo & Julieta Prince of Wales

Det som slår mig, är att den ger lite annorlunda dofter än de unga kubaner jag normalt röker. Nu är ju det här en helt annan cigarr, så det är ju klart att den är annorlunda, men det är som att det finns noter här som jag aldrig känner i riktigt unga cigarrer. T ex hittar jag en del hö. Det är något som vanligtvis förknippas med Cohiba och i övrigt sällsynt bland de cigarrer jag röker. Sedan var det något som fick mig att drömma mig till ett båthus en lagomvarm julidag. Vet inte om det var sjövatten, tjära eller dy. Kanske en blanding av alltsammans. 🙂

De här cigarrerna är nu snart 14 år gamla. Det börjar bli på tiden att smaka på dem. Återkommer med recenssion.

Annonser

En reaktion till “Fick tag i ett par gamla cigarrer

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: