Champagneauktion på kommande

Den fina Champagnen som bärgades i somras skall nu auktioneras ut, två flaskor i taget. Första auktionen äger rum 3 juni och hålls av det amerikanska auktionshuset Acker Merrall & Condit. Tyvärr kommer jag att vara i Spanien då.

Jag hade ursprungligen tänkt se om jag kan få plats på auktionen. Klart spännande att se en sådan historisk händelse som när världens äldsta Champagne säljs, och vem som kommer för att bjuda. I och med mitt intresse för gamla cigarrer så är detta en ganska liknande grej. Vad gör man när man bjudit hem världens dyraste Champagne? Lagrar den vidare (med risk att den blir sämre) eller konsumerar den och blir således av med den? Samma dilemma finns ju med gamla cigarrer. Skall de rökas eller sparas? Skulle gärna prata lite med vinsamlarna om det här och utbyta lite erfarenheter. (Dvs de berättar och jag lyssnar. Har ju inte sååå mycket erfarenheter på det här ännu.)

Får passa på att ha kul i Spanien istället. Vingårdsbesök står på agendan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: