Sommartankar

Jag har varit bortrest med dålig kontakt till nätet och hunnit fundera på en del grejer. Bland annat hur jag skall gå tillväga med bygget av ett cigarrum i höst. Det kommer att bli ett spännande äventyr. Om nästa vinter blir ens i närheten så kall som den förra, så måste jag ha ett cigarrum innomhus.

En annan sak som jag funderat på i och med att det är sommar, är tobaksodling. Hur kul skulle det inte vara att rulla sina egna? Jag tror knappast jag kan få till stånd något riktigt gott, men det skulle vara kul att testa på. Tror tamme tusan jag planterar lite till nästa säsong… Ett hobbyprojekt i Sverige blev en kommersiell cigarr som såldes i några år. Så det går ju att både odla och få fram en god cigarr. Nu är det svenska projektet nedlagt dock.

Är förövrigt med i en blind tasting för tillfället. Har fått 4 Petit Coronas på posten som saknar gördel och märkts med siffror istället. Dessa röker jag och skriver en ganska noggrann redogörelse om samt gissar vad det handlar om för cigarrer som jag skickar in till killen som arrangerar det hela. Så småningom kommer han att berätta vad vi tre blindhönor har rökt. Jag uppdaterar senare då jag vet lite mer. Har en cigarr kvar att redogöra för. Sedan är min del klar så långt.

Trevlig sommar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: