Cigarrauktion

Brittiska C.Gars Ltd har några auktioner varje år där de auktionerar ut samlarobjekt av olika slag. Nästa auktion är 2’a juli i år. Skulle vara väldans nice att hitta dit. Måste se om semesterplanerna med familjen kan innefatta en London-resa. 🙂

Cigarrmuseum hos JJ Fox i London
Cigarrmuseum hos JJ Fox i London

Jag besöker ju alltid ett antal butiker i London då jag är på arbetsresor, men då har jag ju normalt väldigt lite tid att verkligen njuta av och botanisera i det som London har att erbjuda cigarr-entusiaster. Skulle vara kul att verkligen ha tid att gå igenom cigarrmuseet hos JJ Fox t ex. Där har jag varit två gånger men aldrig haft riktigt med tid för att njuta av stället. Bara en snabb bild med bobil-kameran och sedan iväg på nästa möte/föreläsning.

Frågan är ju bara hur jag säljer det här som underhållning för hela familjen.. 🙂

Annonser

En reaktion till “Cigarrauktion

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: