Det allra godaste jag smakat

Att jaga legendariska cigarrer kan ha sin charm. Ibland är de även riktigt goda att röka, precis som den kubanska Davidoff Chateau Margaux jag testade i somras. Ibland smakar de apa, eller ingenting. Men det bästa jag någonsin rökt, är en Saint Luis Rey Double Corona, en standardcigarr i Habanos register. (Om än ovanlig i nordiska butiker.)

Saint Luis Rey - Double Corona
Saint Luis Rey - Double Corona

Det som gör den här cigarren speciell, är att den är exakt rätt i styrka för mig och har en massa fantastiska aromer. Den ändrar karaktär igenom och bjuder på både kryddor, jordighet och en viss sötma. Det som slog mig då jag rökte den de första gångerna, var att varje gång under rökningen som jag skulle beskriva den så beskrev jag en annan tidigare fantastisk upplevelse med andra cigarrer. Dvs, jag hade hittat en pjäs som samlat allt jag gillar i ett enda paket. 🙂

Nu har jag lyckats tömma mitt lager på dessa och har beställt några nya. Problemet med den här godingen är nämligen att den är ganska dyr och finns enbart i kabinett-lådor om 50 cigarrer. Normalt köper jag mina favoriter lådvis, men just den här cigarren skapar en alltför stor engångspost för att göra så. Förut har jag alltid plockat på mig en eller två fulla händer med dessa då jag varit i London på något ärende, men nu har jag inte varit där på ett tag och har alltså tomt hemma. Och även om jag har en resa inplanerad i maj, så tänker jag inte vänta. Mitt cigarrum kommer att vara klart innan dess och invigningen måste ju göras med min absoluta favorit! Förstås!

Vill du prova på något som absolut är i klass med de bästa i cigarrvärlden, så rekommenderar jag Saint Luis Rey Double Corona. Och behöver du en tjänst av mig någon gång, så känner du till en suverän muta nu. 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: