Vem har blå dörr till sitt cigarrum?

Har fått upp väggen till cigarrummet nu och även fått dörren på plats. Väggen är putsad och på insidan har jag till och med hunnit måla första lagret.

Nu när jag stod framför rummet, blev jag dock att fundera. Vem tusan har en klarblå dörr till sitt cigarrum?

En blå dörr till njutning
En blå dörr till njutning

Tydligen har jag det..

Från början var min ambition med rummet att bygga luftspaltade innerväggar med gips och sedan klä dem med gammaldags tapet och träpanel. Jag planerade även ett uppvärmt parkettgolv. Allt för att efterlikna ett klassiskt brittiskt gentlemannarum.

Däremot har jag nyligen blivit far igen och timmarna jag har att spendera på det här bygget är sparsamt utspridda. Så med hjälp av en vän har jag reviderat mina planer en del och kör nu med klinkergolv och putade väggar som bara målas. Sedan satsar jag pengarna och tiden på inredningsdetaljer istället. Detta för att alls få rummet klart för användning i ett första skede. Det går ju alltid att renovera rummet i framtiden.. 🙂

Inredningsdetaljer har jag redan börjat jaga. Blev tipsad om Bukowskis app för iPhone. Där kollar jag lite nu och då efter intressanta föremål.

Men nu står jag alltså här med min blåa dörr.. Och tänker att jag kanske gillar den i alla fall. Kanske jag behåller den blå? Det är liksom lite medelhavskänsla på att ha en klarblå dörr i en vitmålad stenvägg. Passar mig bra.

Annonser

3 reaktioner till “Vem har blå dörr till sitt cigarrum?

Lägg till

  1. Trevlig blogg du har, brukar kika in emellanåt när tillfälle ges. En annan inte helt dum auktionssida är http://www.sikoauktioner.se nu vet jag inte var i landet du bor men de är belägna i kristianstad, skåne.

    Ett tips ang humidor om du nu ska ha en större pjäs så har jag planer på att köpa en ungefär sådan här http://www.sikoauktioner.se/new/objekt.asp?ID=67851&F=1 De går att få för en rimlig peng tycker jag

    Den bör passa bra i ett herrum.

    Jag heter corona på cigarrprat och där har jag lag ut bilder på min kollegas cigarrum.
    Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: