Vägen till det roliga

Jag var på roadtrip i helgen. Till Huskvarna för att träffa 50 cigarrentusiaster på en herf. Resan gick lugnt och smidigt i Preluden och halvvägs ner sprack till och med molntäcket upp och visade lite sol. På med sol-brillorna, upp med volymen på Bandit Radio..

Roadtrip
Roadtrip

Då jag kom fram till det lite halvsömniga Huskvarna, slogs jag av hur litet det var. Med tanke på hur känt namnet är trodde jag det skulle vara större. Nåja. Jag hittade Stadshotellet utan bekymmer och checkade in. Tog en snabb lur på rummet då jag nu hade varit igång sedan 5 på morgonen (lilla Greta ville ha sällskap de sista timmarna på morgonen innan jag åkte hemifrån).

Jag tog mig ut på altanen på baksidan och konstaterade att vi var ganska många. ..och att det blåste en hel del. Faktum var att det skulle bli riktigt kallt ännu.

Det var en mycket trevlig tillställning, min första herf. Habanos Nordic kom och berättade lite om vad de har på gång och så höll vi auktion på en hel del cigarrer och cigarrprylar, skänkta av enskilda cigarrentusiaster och några leverantörer. Då pengarna från auktionen gick till välgörande ändamål var det också kul att bjuda. Jag ropade själv hem en låda Punch Northern Lights, en kubansk cigarr, gjord i begränsad upplaga enbart för den nordiska marknaden. Jag har rökt den vid några tillfällen förut och anser den vara lite o-mogen ännu. Vet att det finns lite delade meningar och att inte alla kuba-älskare i Norden ställer sig i kö efter den, men enligt min uppfattning så är den nog en bra cigarr och behöver mogna till sig lite bara. Frågan är ju hur länge jag borde vänta innan jag hugger tag i den igen. 🙂

Kind Cigars & BOTL Shop
Kind Cigars & BOTL Shop

Både Kind Cigars och BOTL-Shop ställde ut en del av sitt sortiment och Martin från Kind Cigars bjöd även på ett kaffe som han och hans partner tagit fram speciellt för att paras med cigarrer. Väldigt trevligt initiativ.

Habanos Nordic berättar
Habanos Nordic berättar
Punch Northern Light
Punch Northern Light

Det var en mycket trevlig tillställning i Huskvarna, väl arrangerad och med trevliga gäster. Jag träffar dem gärna fler gånger och utbyter erfarenheter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: