Härliga sommar – härliga år

Jag passade på att njuta av slutet av gårdagen med att röka min sista Romeo & Julieta Cedros Deluxe från 2006. Även om jag har ett cigarrumsbygge på gång så är det nog något speciellt att sitta ute i trädgården och sakta puffa genom en god cigarr, lyssnandes till staden och naturen omkring. En ungdom som imponerar på polarna genom att riva loss med sin bil på grusvägen på andra sidan kvarteret. Fåglarnas kvitter. Stegen av en igelkott som passerar min trädgård.

Likaså är det härligt att njuta av just den här cigarren. 7 år har gjort nåt med den.

Romeo & Julieta Cedros Deluxe
Romeo & Julieta Cedros Deluxe

Jag har ju haft möjligheten att röka en del vintage-cigarrer de senaste åren och har börjat gilla dem mer och mer. Just Cedros Deluxe är jag imponerad av då de mognar väldigt snabbt. Det här höjer ju varningstecken för att de inte skulle klara riktigt lång lagring förstås, men jag antar att jag aldrig kommer att få uppleva det ”problemet”. 😉

Nu har jag en låda hemma som köptes tidigare i år och skall försöka hålla fingrarna borta i minst 3 år. Inser ju redan nu att jag måste beställa fler lådor, för inte kommer ju den där enda att sedan räcka i 3 år medan nästa låda mognar.. Tur att jag har annat att röka under tiden. Utökade nyss samlingen humidorer med en ny plastlåda av större storlek för just lagring av lådor. Hade tänkt investera i ett skåp så småningom, men med den takt jag ser att jag borde köpa mer cigarrer, tror jag att det får bli fler plastlådor först.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: