Jobbar på ett cigarr-event till 20 juli

Det händer mycket runt mitt cigarrintresse nu. Dels har jag äntligen upptäckt charmen med sk Herf, dvs ett tillfälle då cigarrentusiaster träffas och röker tillsammans, dels har jag jobbat en hel del på mitt cigarrum. Jag passade häromdagen också på att smaka på min andra kubanska Davidoff, en No 1. Mer om det nedan.

Davidoff No. 1
Davidoff No. 1

Men jag har också börjat planera och jobba för ett cigarr-event i samband med Ålands Sjödagar i år. Fredagen 20 juli kommer jag att ställa upp en cigarr-utställning och vara på plats för att prata vitt och brett om cigarrernas värld för de som vill lyssna.

Jag tar med mig en hel del prylar för att visa upp och vi skall även ställa i ordning en liten salong för de som vill puffa på en goding. Passade i samband med det också på att bjuda in svenska cigarrforumet på Herf till eventet. Kan bli skoj.

Har blivit mer och mer sporrad och det sprutar ut idéer som jag måste sålla mellan. Har en lång lista på grejer att både packa ner, men även att skaffa som jag ännu inte har. Sitter du t ex på en uppsättning rottingmöbler, så hör av dig. 🙂

För två veckor sedan nu, satte jag mig till rätta med en Davidoff No. 1 från Kuba. Har haft den i humidoren lite på ett år nu, väntandes på ett bra tillfälle. Var gräsänkling några dagar och passade på, då jag visste att kvällen var ostörd. Den levererar mycket mer än vad jag trott, då ryktet är att dessa har börjat dala i smak. En del nötter, honung och te känner jag. Efter att ha hällt upp lite konjak märker jag också en del trä. Mycket god måste jag säga! Askan är vitare i färgen än vad kubaner normalt brukar vara. Funderar på om det kan vara åldern. Hur som helst så börjar jag mer och mer se fram emot min sista kubanska Davidoff, en Chateau Margaux.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: