Ett cigarrum tar form

Har äntligen fått väggarna målade och golvet på plats. Dags att inreda, tänkte jag och släpade ner mina cigarrmöbler till källaren. 🙂

Nu börjar ju det roliga, nämligen att få till en personlighet på rummet. Har ju redan mitt gamla kassaskåp som jag skall använda som humidor. Har lackat metallen på insidan för att skydda den och kör nu ett test för att se hur mycket fukt det läcker. Men det finns mer..

Inredning i cigarrummet
Inredning i cigarrummet

Nu har jag även släpat dit en gammal Amerika-koffert som har märkning från ett känt rederi som var aktivt under den stora amerika-migrationen i början av 1900-talet, White Star. De är ju speciellt kända för sitt stora fartyg, Titanic. Trevligt med en bit historia i rummet. 🙂

Amerika-koffert
Amerika-koffert

Nu saknas några lister som jag skall inhandla och slå på plats, samt slutliga elinstallationen. Svärfar, som är elektriker, har redan förberett allt så det är ”bara” att sätta uttag på plats och installera lampetterna på väggarna. (Också de köpta vintage.)

Det jag ännu funderar över är eventuella tavlor och andra väggprydnader. Kanske blir att jaga stickmålningar på auktioner/loppis. Jag har alltid gillat sådana.

Annonser

En reaktion till “Ett cigarrum tar form

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: